Filenin sultanlarının gözü zirvede

Konya Voleybol İl Temsilciliğinin düzenlediği mini kızlar voleybol liginde mücadele eden Beyşehir Akademispor Kulübü Mini Kız Voleybol Takımı gözünü grup birinciliğine çevirdi.

Spor Yayın: 13 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 13.05.2024 12:05:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konya Voleybol İl Temsilciliğinin düzenlediği mini kızlar voleybol liginde mücadele eden Beyşehir Akademispor Kulübü Mini Kız Voleybol Takımı gözünü grup birinciliğine çevirdi.

D grubunda zirve mücadelesi veren Akademispor Mini Voleybol Takımı, ilk maçında Yunus Emre Spor Voleybol Takımı’nı 2-0, sonrasındaki müsabakasında ise Konya Özel Türmak Koleji’ni aynı sonuçla 2-0 mağlup etti.

Akademispor Mini Kız Voleybol Takımı elde ettiği sonuçlarla grupta birincilik için büyük avantaj yakaladı.

Grup müsabakalarının sona ermesinin ardından turnuvada eleme sistemi ile il dereceleri belli olacak.

Takım antrenörü Hasan Demirel, yaptığı açıklamada, sporcularının istek ve azmi sayesinde çıktıkları her iki maçta da sahadan galip ayrıldıklarını belirterek, “Bu iki galibiyeti, bizi salonda, evlerinde destekleyen annelerimize ve tüm annelerimize armağan ediyoruz. Hepsinin anneler günü kutlu olsun.”ifadelerine yer verdi.

Demirel, antrenör arkadaşları Turan er, Hasan Budak ve Samet Yıldız ile birlikte yaptıkları planlamalar ve antrenmanlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerine de dikkati çekerken, şunları kaydetti: “Hedefimiz bu turnuvada da takım olarak başarı göstermektir. Bu turnuvaya katılımımızda kulübümüze verdikleri destekten dolayı belediye başkanımız Adil Bayındır’a, Başkan Yardımcısı Mustafa Balıklı’ya, Gençlik ve Spor Müdürü Emre Yağcıoğlu’na ve Beyşehir Akademispor Kulübü Başkanı Mahmut Acet ve yönetimine ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.