Ev sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den konut fırsatı

TOKİ Başkanlığı, Beyşehir'de 52 konutun kurasına çıkıyor.

Beyşehir Yayın: 12 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 12.06.2024 13:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir’in av tüfeği üretiminde önde gelen yerleşim merkezlerinden Üzümlü mahallesinde yapımı devam eden 2+1 ve 3+1 daireler için başvurular 10-28 Haziran 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak.

TOKİ tarafından yapılan yeni duyuruyla birlikte başvurular e- devlet üzerinden açılmış durumda.

EMLAK PİYASASINDA ÖNEMLİ ETKİLER OLUŞTURUYOR

TOKİ yeni dönemde büyük konut projeleriyle birlikte emlak piyasasında önemli etkiler yaratmaya devam ediyor.

Birçok şehirde yapılan yeni projeler sayesinde dar ve orta gelirli vatandaşların uygun taksitlerle ev sahibi olması sağlanırken aynı zamanda bölgelerdeki kira fiyatlarında da düşüş sağlanıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Haziran ayında orta gelir grubuna yönelik yeni sosyal konut projelerinin satış duyurularını yayımladı. Bu projeler arasında özellikle 2+1 ve 3+1 konutlar, orta gelir grubuna mensup vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor.

BAŞVURULAR BAŞLADI

TOKİ, Beyşehir Üzümlü Mahallesinde 52 konutun kurasına çıkıyor. Buna göre 2000 TL yatıran herkes kuraya girebiliyor.

10-28 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacak başvurularla toplamda 52 konut yeni sahiplerinin olacak. Kurada 105,86 metrekare 3+1 ve 86,97 metrekare 2+1 konutlar bulunuyor.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.