El emeği, göz nurlarını sergilediler

Beyşehir'in dış mahallelerinde Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından farklı branşlarda açılan kursların sona ermesinin ardından başlayan yıl sonu sergilerinin açılışları yapılıyor.

Eğitim Yayın: 22 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 22.05.2024 11:33:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir'in dış mahallelerinde Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından farklı branşlarda açılan kursların sona ermesinin ardından başlayan yıl sonu sergilerinin açılışları yapılıyor.

Beyşehir HEM ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından Doğanbey mahallesinde açılan el sanatları kursu tamamlandı.

Kursun son bulmasının ardından kursiyerlerin el emeği göz nuru dökerek eğitim yılı içerisinde hazırladığı çalışmalar düzenlenen sergide mahalle sakinlerinin beğenisine sunuldu.

Açılış programında konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mevlüt Bakır, bir yıl boyunca özveriyle hazırlanan ve sergide gözler önüne serilen çalışmaların her birinin el emeği, göz nuru dökülen eserler olduğuna vurgu yaparak, "Bu eserler, halkımızın ve kültürümüzün zenginliğini yansıtan, sanatın ve emeğin buluştuğu nadide parçalardır.

Halk Eğitim Merkezimizin başarılı çalışmalarının arkasında, bizlere her daim destek olan ve yardımlarını esirgemeyen Sayın Kaymakamımıza ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze şükranlarımı sunuyorum.

Kurs çalışmalarımızda büyük bir özveriyle görev alan değerli usta öğreticimiz Kübra Yıldırım hanımefendiye, azimle çalışan kursiyerlerimize ve okul idaremize teşekkür ederim."ifadelerine yer verdi.

Açılışı yapan ve emeği geçenlere teşekkür eden Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, ardından kursu gezerek kurs öğretmenleri ve kursiyerlerden çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Açılışa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Hem Müdürü Mevlüt Bakır, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kursiyerler, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.