Camilerde sabah buluşmaları

Beyşehir ilçesinde Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında cami buluşmaları gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 02 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 02.10.2023 02:30:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Beyşehir ilçesinde Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında cami buluşmaları gerçekleştirildi.

Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından hafta dolayısıyla tarihi Eşrefoğlu Camii ile Merkez Çarşı camilerinde sabah buluşması programları düzenlendi.

Katılımın yoğun olduğu programlarda Kuran’ı Kerim tilaveti,  mevlid-i şerif, hatim programı, tesbihat, zikir ve dua icra edildi.

Sabah namazlarının kılınması sonrasında katılımcılara cami önlerinde ikramlarda bulunuldu.

Öte yandan, haftalar dolayısıyla vaiz Fatma Ölmez Ünal ile Kur’an Kursu öğreticileri tarafından hanımlara yönelik  olarak aile irşat ile rehberlik bürosunda mevlid-i şerif programı gerçekleştirildi.

Programlar çerçevesinde Kur’an-ı Kerim tilaveti, mevlid-i şerif ve “Peygamberimiz, iman ve istikamet” konulu sohbet düzenlendi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.