Bu takımda hayat var

Bu yıl, Konya Amatör Küme Süper Grup B Grubu’nda mücadele verecek olan ilçemiz temsilcilerinden Tokarev Beyşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Yayın: 09 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 09.10.2023 11:59:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Bu yıl, Konya Amatör Küme Süper Grup B Grubu’nda mücadele verecek olan  ilçemiz temsilcilerinden Tokarev Beyşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Mavi-beyazlılar, lig müsabakalarının başlamasına sayılı günler kala bu kapsamda hazırlık maçlarına da başladı.

Lig öncesi ilk ciddi hazırlık müsabakası sınavını Konya 1.Amatör Küme ekiplerinden Yıldırımspor önünde veren mavi-beyazlılar, 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda konuk ettiği rakibini 7-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı.

Lige şampiyonluk iddiasıyla başlamayı hedefleyen mavi-beyazlılar, sezon öncesinde oynanan ilk hazırlık maçında kendi saha ve seyircisi önünde lig için de iyi sinyaller verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.