BTP’nin başkan adayı Güçlü’den yeni projeler

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Mertcan Güçlü, belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı hizmetleri vatandaşlarla bir araya gelerek tanıtmaya, anlatmaya devam ediyor.

Siyaset Yayın: 24 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2024 21:25:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Mertcan Güçlü, belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı hizmetleri vatandaşlarla bir araya gelerek tanıtmaya, anlatmaya  devam ediyor.

Güçlü, daha önce bazı projelerini kamuoyu ile paylaşmıştı. Devamında yeni projelerini de açıkladı. Güçlü,göreve seçilmesi halinde teleferik ve Bungalov evler projesi ile geri dönüşüm tesisleri ve güneş panelleri projesini hayata geçireceklerini belirtirken, ayrıca gençler için ayrı bir parantez de açtı.

Güçlü, kuracakları ve içerisinde masa tenisi, bowling salonu ve kafelerinde yer alacağı sosyal ve sportif tesisleri Beyşehir’e kazandıracaklarını söyledi.

Bu arada, Güçlü, mevcut belediye başkanı Adil Bayındır’a da seslenerek, ‘Dediğiniz gibi Beyşehir’in maceraya ihtiyacı yok, size katılıyorum. Ancak, geçmiş dönem belediye başkanlığını Murat Özaltun’dan devralırken belediyeye ait borçları Beyşehir halkına bildirmiştiniz. Beş yıl da Beyşehir Belediyesi’nin ne kadar borcu oldu. Lütfen aynı şekilde kamuoyuyla paylaşmanızı bekliyoruz.’  İfadelerine yer verdi.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMASI

Öte yandan, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Mertcan Güçlü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü nedeniyle de yayınladığı kutlama mesajında,  “Çanakkale Zaferi, Türk milletinin özgürlük tutkusunun en güzel göstergesidir. Çanakkale’de bu topraklarda vatan sevgisi ve kahramanlık destanı yazılmıştır.   “Çanakkale Savaşı, Türk milletinin imkansızı başardığı bir destandır. Bu zaferin 109. yıl dönümünde, gururluyuz. bu vesileyle şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.