BTP adayı Güçlü: “Beyşehir için çok güçlü hayallerimiz var”

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Mert Can Güçlü, seçim çalışmalarını devam ettiriyor.

Siyaset Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 15:12:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Mert Can Güçlü, seçim çalışmalarını devam ettiriyor.

Güçlü’ye sahadaki mesaisinde BTP İlçe Başkanı Serkan Güçlü de eşlik ediyor.

Beyşehir ilçe merkezinin yanı sıra Beyşehir’e bağlı Emen, Sarıköy, Şamlar, Gündoğdu ve Eğirler mahallelerinde de vatandaşlarla ve mahalle sakinleriyle buluşan Belediye Başkan adayı Güçlü, “Beyşehir için de var güçlü bir hayalimiz” ifadelerine yer verdi.

Belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri ve hizmetleri anlatan Güçlü, konuşmasında Beyşehir Belediyesi’nin borç yükü altında olduğunu savunarak, “Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’dan görevi sona ermeden Belediyenin güncel borç durumunu açıklamasını bekliyoruz. Bunu daha önceki yıllarda yapıyordu. Ancak, bu konuda da şeffaflık maalesef yitirildi. Beyşehir Belediyesi’nin güncel borç durumunu Beyşehir halkının bilmesi de en doğal hakkıdır.”diye konuştu.

Güçlü, vatandaşlarla buluşmasında gençler için ayrı bir parantez de açarken kuracakları ve içerisinde masa tenisi, bowling salonu ve kafelerin de yer alacağı sosyal ve sportif tesislerden söz etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.