Bozulan aracını bıraktı,döndüğünde hayatının şokunu yaşadı

Beyşehir ilçesinde bir sürücü, arıza yapınca kamyonetini kültür merkezi yanına bırakıp gitti. Birkaç gün sonra geriye dönen kamyonetin sahibi, aracın bazı parçalarının tek tek sökülüp çalındığını görünce şoke oldu.

Asayiş Yayın: 03 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 03.10.2024 01:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde bir sürücü, arıza yapınca kamyonetini kültür merkezi yanına bırakıp gitti. Birkaç gün sonra geriye dönen kamyonetin sahibi, aracın bazı parçalarının tek tek sökülüp çalındığını görünce şoke oldu.

Seyir halindeyken arızalanan kamyonetini park edip gitti, döndüğünde karşılaştığı manzara sonrası hemen polise koştu.

Edinilen bilgiye göre, Feyzullah Gürcan, 07 S 3566 plakalı kamyonetiyle Karaali Mahallesinden Beyşehir İlçe merkezine seyir halinde iken aracı bozuldu.

Çevreyi kontrol eden Gürcan, aracını Beyşehir Kültür Merkezi yanına bıraktı, kapılarını kilitleyip ayrıldı.

Bir süre sonra tekrar kamyonetin yanına gelen Gürcan, marş dinamosu, aks, şaft ve akü gibi parçaların sökülüp çalındığını gördü.

İlk şoku atlatan Feyzullah Gürcan, hemen yakındaki polis ekiplerine gidip olayı anlattı ve şikayetçi oldu.

Gürcan, konuya dair yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Konya tarafından gelirken ilçe emniyete yakın bir yerde aracım arıza yaptı. Ben de en yakın park yeri olan Beyşehir Kültür Merkezi yanına TOKİ’ye giden yol tarafına aracımı park ettim, kilitledim.

Bir süre sonra tekrar geldiğimde, aracımın üzerindeki parçaların söküldüğünü gördüm. Aracımı kontrol ettiğimde marş dinamosu, 2 adet aks, şaft, 2 adet akü ve diferansiyel dişlisinin söküldüğü tespit ettim.

Bu parçaların markasını ve özelliklerini bilmiyorum ancak piyasa değeri yaklaşık 50-60 bin TL civarında. Bu olayı kim yaptı bilmiyorum, ancak yapan kişi ya da kişilerden şikayetçiyim.” 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.