Beyşehirli tekvandocu Merve Telli, Türkiye'nin parlayan yıldızı oldu

İzmir’de devam eden Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nda Beyşehirli tekvandocu Merve Telli 51 kiloda bronz madalya elde ederek Türkiye üçüncüsü oldu.

Spor Yayın: 26 Ağustos 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.08.2024 02:54:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İzmir’de devam eden Murat Şimşek Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nda Beyşehirli tekvandocu Merve Telli 51 kiloda bronz madalya elde ederek Türkiye üçüncüsü oldu.

İzmir’de 21 Ağustos’ta başlayan ve 26 Ağustos’ta sona erecek olan şampiyonaya Beyşehir’den de tekvandocular katıldı.

Şampiyonada, bir süre önce yapılan Türkiye Minikler Tekvando Şampiyonası’nda 50 kiloda Türkiye birincisi olan Merve Telli de yer aldı.

Telli, şampiyonanın 5’inci günü yaptığı müsabakalarda karşısına çıkan tüm rakiplerini mağlup ederek yarı finale kadar yükselme başarısını gösterdi.

Yarı finalde rakibine yenilen Telli, final şansını kıl payı kaçırırken bronz madalyanın sahibi olarak Türkiye üçüncüsü oldu.

Telli’nin minikler kategorisindeki Türkiye şampiyonluğunun ardından bir başarıyı da Türkiye üçüncüsü olarak elde etmesi memleketi olan Beyşehir’de sevinçle karşılandı.

Sakin Taekwondo  Salonu antrenörü Nafiz Çakır, öğrencisini kazandığı Türkiye derecesinden dolayı tebrik ederken başarılarının artarak devam edeceğine inandığını söyledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.