Beyşehirli sporcu Bal şampiyonada S3 klasmanında birinci oldu

Beyşehirli sporcular Caner Bal ve Ramazan Karaçelik ikilisi, Kahramanmaraş’ta düzenlenen “PETLAS 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası”nın 7. ve son ayak yarışlarında S3 klasmanında birinci oldu.

Spor Yayın: 12 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 12.12.2023 12:28:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehirli sporcu Caner Bal ve Ramazan Karaçelik ikilisi, Kahramanmaraş’ta düzenlenen “PETLAS 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası”nın 7. ve son ayak yarışlarında S3 klasmanında birinci oldu.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanlar Off-Road Spor Kulübü öncülüğünde Kapıçam Tabiat Parkı’nda düzenlenen organizasyonda şampiyonanın 7.ve son ayak yarışları tamamlandı.

Türkiye’nin farklı illerinden katılan 14 araç ve 28 sporcunun yarıştığı şampiyonada sporcular tarafından 10 kilometrelik seyirci etabında son düzlük geçilerek, 2023 Türkiye Off-Road şampiyonu unvanı sahibini buldu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yarışlarda, devrilen ve arıza yapan bazı araçlar, görevlilerin yardımıyla servis alanına taşındı.Şampiyona sonunda genel klasmanda İsmail Ayhan ve Batuhan Korkut ikilisi birinci olurken Bekir Başkal ile Hande Erdoğan ikinciliği, Ahmet Köse ile Volkan Kaba üçüncülüğü elde etti.

Şampiyonaya Beyşehir'den de sporcular katıldı. Beyşehir Belediyesi Off-Road Kulübü'nden Caner Bal ve yardımcı pilotu Ramazan Karaçelik 6.ayak final yarışında S3 klasmanında birincilik derecesi elde etti.

Organizasyon, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde dereceye girenlere ödüllerinin takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, şampiyonanın ardından S3 klasman birincisi olan Beyşehirli sporcular Bal ve Karaçelik ikilisini başarısından ötürü kutladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.