Beyşehirli hanımlardan anneler günü etkinliği

Beyşehir Kadın Dayanışma Derneği son dönemde gerçekleştirdiği birçok etkinlikle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yaşam Yayın: 12 Mayıs 2024 - Pazar - Güncelleme: 12.05.2024 13:22:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir Kadın Dayanışma Derneği son dönemde gerçekleştirdiği birçok etkinlikle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Dernek tarafından anneler günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Beyşehirli kadınlar bir araya geldi.

Gezi etkinliğine katılan Beyşehirli anneler, Beyşehir Gölü’nde tekne turuyla ulaştıkları nilüfer bahçesini, tarihi Hitit Eflatunpınar Anıt ve Havuzu ile Sonsuz Şükran Köyü’nü gezdi.

Beyşehir Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Saniye Göker,anneler günü dolayısıyla tüm annelerin anneler gününü kutlayarak, tekne turu esnasında etkinliğe katılan hanımlara birer karanfil verdi.

Kadınların dünya üzerinde her alandaki katkısı ve zekasının topluma güç kattığını vurgulayan Göker, “Kadın güçlüdür, azimlidir. Girdiği her yeri güzelleştirir. Hem evlerinin hem de tüm toplumun kahramanı olan kadınlar bir anne, bir birey olarak tüm övgüleri fazlasıyla hak ediyorlar. Bu anlamda annelerin fedakarlıklarını ne kadar anlatsak onlara ne kadar teşekkür etsek az gelir. Bu duygularla, başta milli mücadeleye destek olmak üzere canları pahasına savaşan Ayşe Çavuş’u, Melek Hanım’ı, Tayyar Rahime’yi, Kara Fatma’yı, Gördesli Makbule’yi, diğer kahraman kadınlarımızı ve Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ‘bir anne dünyayı değiştirebilir’ sözünün eşsiz timsali Zübeyde annemizi saygı ve minnetle anıyoruz. Ebediyete intikal etmiş annelerimizin, varlıklarıyla hayatımızı güzelleştiren tüm annelerimizin ve anne adayı tüm kadınlarımızın gününü kutluyoruz. Beyşehirli annelerimizin de gününü tebrik ederken, gezi etkinliğimize bu vesile ile katılan tüm annelerimize içten duygularla şükranlarımızı sunuyoruz.”ifadelerine yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.