Beyşehir'in yöneticileri tarlada hasat yapan çiftçilerle buluştu

Beyşehir’in ilçe yöneticilerinin tarlada hasat mesaisi yapan üreticilerle bir araya geldiği bildirildi.

Beyşehir Yayın: 13 Temmuz 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.07.2024 14:30:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir’in ilçe yöneticilerinin tarlada hasat mesaisi yapan üreticilerle bir araya geldiği bildirildi.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda, ilçe protokolü mensuplarının tarım arazilerinde buğday hasadı yapan çiftçilerle buluşturulduğu belirtildi.

Açıklamada, üretimin başından hasat dönemine kadar tüm kurumlarla birlikte üreticilerin yanında yer alındığına vurgu yapılarak, “Tarımsal üretim alanlarında ve hayvancılık işletmelerinde üreticilerimizin karşılaştığı herhangi bir problem varsa ilçe müdürlüğümüzün ilgili birimlerinden teknik destek alabileceklerini de hatırlattık.Tüm üreticilerimize kolaylıklar ve verimli bir mahsul dönemi temennilerimizi ilettik"denildi.

Programda, bir araya gelinen çiftçilerin öneri ve taleplerinin dinlendiği, ilçe tarımını daha da ileriye götürecek projeler konusunda görüş ve bilgi alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.

Programa, Beyşehir İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balıklı, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Hannan Demir, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanı Muhsin Başkaya, Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Özver, AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal’ın katıldığı belirtildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.