Beyşehir’in ünlü silah markaları Almanya’daki fuarda görücüye çıktı

Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren ünü Türkiye sınırlarını aşan silah firmaları, ürettiği ürünlerini Almanya’da sona eren fuarda açtığı stantlarda tanıttı.

Gündem Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 13:33:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren ünü Türkiye sınırlarını aşan silah firmaları, ürettiği ürünlerini Almanya’da sona eren fuarda açtığı stantlarda tanıttı.

Beyşehir’in dünyaca ünlü av tüfeği üretim merkezlerinden Huğlu ve Üzümlü mahallelerinin yanı sıra Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren silah firmaları, Almanya’nın önemli fuar kenti Nürnberg’te sona eren  Avrupa’nın en büyük atıcılık, avcılık ve outdoor fuarı olan IWA OutdoorClassics 2024’te açtıkları stantlarda üretimini yaptığı ürünlerini görücüye çıkardı. Fuara Beyşehir’in önde gelen firmaları damgasını vurdu.

Yoğun ilgi gören ve bir hafta süren fuarda, açılan stantlarda teşhir edilen ürünler arasında firmaların yeni ürün ve modelleri de yer aldı.

Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’nin üretimini yaptığı ve Avrupa pazarına tanıttığı OVIS G2 tüfeği de IWA OutdoorClassics 2024 fuarında yerini aldı,oldukça beğeni topladı.

Almanya’daki fuara Beyşehir’den katılım gösterdiği belirtilen firmalar şöyle:

Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, Ermox, Büyük Huğlu, Reximex, Kral Arms, Derya Arms, Eternal Arms, Typhoon Defence, Çatma Arms,Barak Arms, Kuzey Arms.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.