Beyşehir'i serinleten yağmur, Huğlu'da yolu ulaşımı kapattı

Beyşehir ilçesini yaz günlerinde serinleten yağmur, Huğlu mahallesine ulaşımı sağlayan yolun trafiğe kapanmasına yol açtı.

Beyşehir Yayın: 23 Ağustos 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.08.2024 17:46:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Huğlu Mahallesi’nde Beyşehir'den yerleşim merkezine ulaşımı sağlayan kara yolu sağanak yağış dolayısıyla bir süre ulaşıma kapalı kaldı.

Yüksek kesimlerden toprakla birlikte sürüklenerek güzergaha inen yağmur suları, sele neden oldu, yol üzerinde çamur ve balçık oluşturdu.

Araçlar ilerlemekte güçlük çekti,  yol kapanınca Huğlu mahallesine ulaşım alternatif güzergahlardan sağlandı.

Selin yaşandığı yol, iş makineleri ile bir süre yürütülen çalışmaların ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Huğlu Mahallesi Muhtarı Cihangir Sandal, sel nedeniyle kapanan yerleşim merkezine ulaşımı sağlayan yolun yeniden trafiğe açıldığını belirterek, “Beyşehir’de yağmur yaklaşık bir saat sürdü. Sonrasında yağışla birlikte dağlardan inen yağmur suları yolumuzda yaklaşık 15 santim su seviyesi oluşturdu. Yol üzerinde balçık oluştu. Beyşehir Belediyemizin Huğlu’daki iş makinesiyle yürüttüğümüz çalışmalar sonrasında yolumuz yeniden ulaşıma açılmıştır. Bu güzergahta sürücülerimizin dikkat etmesini istirham ediyoruz.Rabbim afetinden korusun inşallah.”ifadelerine yer verdi.

Öte yandan, yağış yağmur duasının yapıldığı Derebucak ilçesinde de etkili oldu. Yağmur bekleyen çiftçiler ile ilçe sakinlerinin yüzü güldü.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.