Beyşehir’e veda eden Orman İşletme Müdürü Arıkan’a başarı belgesi

Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, atama görmesi sebebiyle Beyşehir’e veda eden Orman İşletme Müdürü Fırat Arıkan’a başarı belgesi verdi.

Beyşehir Yayın: 05 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.01.2024 22:49:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, atama görmesi sebebiyle Beyşehir’e veda eden Orman İşletme Müdürü Fırat Arıkan’a başarı belgesi verdi.

Beyşehir Kaymakamı Akpınar, Beyşehir’de 2020 yılının Ekim ayından bu yana Beyşehir Orman İşletme Müdürü olarak görev yapan Arıkan’ı makamında kabul etti.

Akpınar, Konya Orman Bölge Müdürlüğüne şube müdürü olarak atanan Arıkan’a başarı belgesini verirken, bölgeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edip yeni görevinde de başarı diledi.

Arıkan, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, Kaymakam Akpınar’a başarı belgesi ile taltif etmesinden dolayı teşekkür ederken, “Bölge Müdürlüğümüzün destek ve katkıları ile beytülmalın korunması ve geliştirilmesi için ekip arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapmanın gayreti içinde olmaya çalıştık. Beyşehir Kaymakamımız Sayın Mehmet Kemal Akpınar Beyefendiye göstermiş olduğu nezaketten dolayı İşletme Müdürlüğümüz adına şükranlarımı arz ederim. Bu başarı belgesi benden daha ziyade mesaisini ve emeğini ortaya koyan her kademedeki çalışma arkadaşlarıma aittir.”ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.