Beyşehir'e veda eden İlçe Emniyet Müdürü Bayrak'tan teşekkür

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yaparken Konya’nın Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanmasının ardından Beyşehir’e veda eden İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bayrak Beyşehirliler’e teşekkür etti.

Beyşehir Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 11:51:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yaparken Konya’nın Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanmasının ardından Beyşehir’e veda eden İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bayrak Beyşehirliler’e teşekkür etti.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden ayrılan Bayrak, veda mesajında, şu cümlelere yer verdi:

“2007 ve 2013 yılları arasında görev yaptığım huzur beldesi Konya’mız ile ilgili hatıralarımdan öncelikli olanı, dönemin şartlarında 2 yıl üst üste yıllık izin kullanamamaya bile ağır basan “bir hafta sonu Beyşehir Göl turu ve enfes balık lezzeti” idi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında bir kez daha nasip olan Konya görevimde ifa ettiğim Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü dönemimde, Alaattin Keykubat deyişiyle özdeşleşen Cennet Beyşehir’imizin 2023 yılında açılan Derebucak tünelinden sonra tarihi bir dönemeçte olduğunu gözlemledim.

Geçiş güzergâhlarının oluşturduğu güvenlik risklerinden şimdilik korunabilen yolların kavşağındaki huzurlu kentimiz Beyşehir için; “uyuşturucu” ve “trafik” konularının özellikle önem kazanacağı istatistiklere şimdiden yansımış durumdadır:

-Çağımızın terörü olan uyuşturucu yönünden “kötülüğü şehre sokmayan ve geçişinde azami yakalayan” başarılı modeller örnek alınarak; “başta annelerimiz olmak üzere, emniyetimizin sistemli çalışmalarıyla Akdeniz İç Anadolu hattında bu çıtayı yükselteceğimize” inancım tamdır.

- Coğrafi avantajı beraberinde, günden güne artan trafik yoğunluğu huzur beldemizde düğüm noktası haline gelmemesi için; öncelikli olarak Beyşehirli hemşerilerimizin duyarlılığı beraberinde yerel ve merkezi birimlerimizin iş birliği ve uyumu ile bu çıtanın yükselmesini temenni ediyorum.

Gelecek nesillerimizin emaneti olan bu Cennet beldede bu dönemdeki nöbetimde; şahıs ve teşkilat olarak eşsiz desteklerini her zaman yanımızda gördüğüm başta Sayın Kaymakamımız, Sayın Belediye Başkanımız ve Sayın Başsavcımız olmak üzere; İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline, Beyşehir’ in değerli halkı, meslek odaları, STK, yerel ve merkezi kurumların mensupları ve değerli yöneticilerine şükranlarımı sunar, sağlık, huzur ve bereket dolu yarınlar dilerim.

İsmail BAYRAK, İlçe Emniyet Müdürü”

Yorumlar (1)
Bestami Ç.
16.11.2023 16:12
İsmail BAYRAK, Emniyet teşkilatının yetiştirdiği en çalışkan ve vatansever müdürlerden birisidir. Daha büyük ilçeye verildiğine göre önü açık demektir. Yolu açık olsun.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.