Beyşehir'deki bu sandıktan Fenerbahçe'ye oy çıktı

Beyşehir ilçesinde sandıklardan çıkan pusulaların birinde Fenerbahçe’ye oy çıktı. Hüyük'te de sandıklardan birindeki bir oy pusulasında "emekliyiz" notu çıktı...

Gündem Yayın: 01 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.04.2024 12:59:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Beyşehir ilçesinde sandıklardan çıkan pusulaların birinde Fenerbahçe’ye oy çıktı. Hüyük'te ise bir sandıktaki bir oy pusulasında "emekliyiz" yazılı not çıktı.

Beyşehir’de 31 Mart’ta yapılan mahalli idareler genel seçimlerinin tamamlanmasının ardından Ali Rıza Celeboğlu Ortaokulu’ndaki 1045 numaralı sandıkta oy sayma işlemleri esnasında ilginç bir gelişme yaşandı.

Sayım  işlemleri esnasında, oy pusulasının üzerinde “Fenerbahçe” yazılı  ve hemen yanına “evet” mührü basılan pusula sandık başındaki görevliler ile  görenlere tebessüm ettirdi.

Fenerbahçe’ye oy kullanılan pusula geçersiz sayıldı.

Öte yandan, Hüyük ilçesindeki Çok Programlı Anadolu Lisesi'ndeki 1004 numaralı sandıkta yapılan oy tasnifi esnasında  pusulalardan birinin üzerinde “emekliyiz” yazılı not dikkat çekti. Pusula,  geçersiz sayıldı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.