Beyşehir'de üç aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı

Beyşehir ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Asayiş Yayın: 17 Haziran 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 17.06.2024 17:25:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Kaza, Beyşehir-Antalya kara yolunun 1.kilometresinde yaşandı.
Edinilen bilgiye göre, F. K. idaresindeki 34 NS 6976 SUV tipi araç, K.K. yönetimindeki 06 AY 7976 plakalı otomobil ve F. D.  idaresindeki 34 ACF 613 plakalı otomobil SÜ Ali Akkanat Kampüsü, Bademli Mahallesi yol ayrımındaki kavşakta çarpışınca zincirleme trafik kazası meydana geldi.
Kaza ihbarı üzerine adrese polis,trafik ve sağlık ekipleri yönlendirildi.
Kazayı  sürücüler yara almadan atlatırken, araçlarda yolcu olarak bulunan 4 kişi adrese gelen ambulanslarla kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Bu arada, yaşanan kazadan dolayı kaza mahallinde korku ve şok yaşayan kazayı yara almadan atlatan kız çocukları araçlarının önünde gözyaşlarına hakim olamazken, ağlayan çocukları görüp yanlarına gelen bir trafik polisi ile çevreden geçenler teselli edip sakinleştirmeye çalıştı.
Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.