Beyşehir'de şiddetli rüzgar çatıları yıktı, geçti

Beyşehir ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına, bazı evlerin çatısının yerinden sökülerek uçmasına neden oldu.

Asayiş Yayın: 26 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 26.11.2023 19:16:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Beyşehir ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına, bazı evlerin çatısının yerinden sökülerek uçmasına ve zarar görmesine neden oldu.

Beyşehir’in merkezinde ve bazı dış mahallelerde sabah saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başlayan şiddetli fırtına, bazı olumsuzluklara yol açtı.

Beyşehir ilçe merkezinde Bahçelievler Mahallesi’nde 4 katlı bir apartman ile ilçeye bağlı Eylikler mahallesinde iki katlı bir evin çatıları yerinden sökülerek yola savruldu.

Can kaybı ya da yaralananın olmadığı her iki olayda da  haber verilmesi üzerine adreslere giden Belediye ekipleri tedbir amacıyla çatıların düştüğü yolları ulaşıma kapattı.

Bu arada, şiddetli fırtınadan bölgedeki ağaçlar da zarar gördü.

Yol kenarında bir ağaç gövdesinden ikiye ayrılarak yol ortasına yan yattı.

Esence Mahallesi'nde de fırtına nedeniyle bir söğüt ağacı yol üzerine devrilerek ulaşımda kısa süreli kesintiye yol açtı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.