Beyşehir'de şiddetli fırtına etkili oluyor, devrilen ağaç yolu kapattı

Beyşehir ilçesinde şiddetli rüzgar etkili oluyor.

Beyşehir Yayın: 20 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.04.2024 15:46:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Beyşehir ilçesinde şiddetli rüzgar etkili oluyor. 

İlçenin bazı bölgelerinde gece saatlerinden beri etkisini göstermeye başlayan kuvvetli rüzgar sebebiyle ekipler teyakkuz haline geçti.

Beyşehir’de rüzgar nedeniyle  devrilerek köy yolunu kapatan bir ağaç, belediye ekipleri tarafından yoldan kaldırıldı.

ÇATIDAKİ ÇİNKO KAPLAMALAR YERİNDEN SÖKÜLDÜ

Beyşehir’in bir yerleşiminde bir garajın çatıdaki çinko kaplamalarını yerinden söken şiddetli fırtına, ilçe merkezinde bulunan çöp konteynerlerini de yerinden uzaklaştırarak devirdi.

Şehir merkezinde birçok yerde kırılan ağaçların dal, parça ve yapraklarını toplamak için belediyenin temizlik işlerine bağlı ekipleri harekete geçerek seferber oldu.

ELEKTRİK KESİNTİLERİ YAŞANDI, MEDAŞ ABONELERE SMS GÖNDERDİ

Bu arada, şiddetli fırtına sebebiyle ilçe genelinde bazı yerleşimlerde enerji nakil hatlarında yaşanan arıza nedeniyle elektrik kesintileri de yaşandı.

MEDAŞ’tan abonelerine; “Bölgemizdeki şiddetli fırtına sonucu oluşan kesintiler için sayısı artırılan ekiplerimiz yoğun olarak çalışmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”yazılı SMS’ler gönderildi.

BAYINDIR VATANDAŞLARI UYARDI

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ilçe halkını şiddetli fırtınaya karşı uyararak, “Şehrimiz genelinde güçlü bir rüzgar etkili. Ortaya çıkabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için bugün mümkün olduğunca kapalı alanlarda kalmayı tercih edelim”hatırlatmasında bulundu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.