Beyşehir’de Mevlid-i Nebi ile camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri sürüyor

Beyşehir ilçesinde Mevlid-i Nebi ile camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri sürüyor.

Gündem Yayın: 01 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 01.10.2023 00:36:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde Mevlid-i Nebi ile camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri sürüyor.

Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından hafta kapsamında farklı etkinlik ve programlar düzenleniyor.

Beyşehir Devlet Hastanesi’nde palyatif servis sosyal alanında düzenlenen Mevlid Kandili programında Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören hafızlık öğrencileri, Kur’an Kursu öğreticisi Muzaffer Karacan refakatinde Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi ve ezgi dinletileri gerçekleştirdi.  Ardından vaiz Hasan Atiz’in sohbet programı gönüllerin pasını sildi.  

İlçe Müftülüğü manevi destek birimi görevlileri de hafta kapsamında devlet hastanesinden taburcu olan hastalara yönelik tıbbi tedavilerini desteklemek amacıyla moral ve motivasyon ziyaretleri gerçekleştirdi.

Öte yandan, 2023 yılı Mevlid-i Nebi ile camiler ve din görevlileri haftası dolayısıyla İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Ali Eryılmaz, Murakıp Osman Gülfidan, şef Ali Bilici ve veri hazırlama kontrol işletmeni Bayram Miroğlu’ndan oluşan görevliler de ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde, haftanın anlam ve önemi konusunda bilgilendirmeler yapılırken Peygamber Efendimizin (SAV) hayatını anlatan kitap hediye edildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.