Beyşehir’de ihtiyaç sahibi öğrencilere el uzattılar

Avrupa El Ele Engellilere ve Yaşlılara Yardım Vakfı, Beyşehir ilçesinde de ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım eli uzattı.

Eğitim Yayın: 22 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 22.05.2024 02:14:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Avrupa El Ele Engellilere ve Yaşlılara Yardım Vakfı, Beyşehir ilçesinde de ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım eli uzattı.

Avrupa El Ele Engellilere ve Yaşlılara Yardım Vakfı tarafından ilçe merkezindeki ilkokullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet desteğinde bulunuldu.

Öğrencilere kıyafetleri Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Hocazade tarafından verildi.

Kaymakam Akpınar, yardım ve desteklerinden dolayı Hocazade’ye plaket sunup teşekkür etti.

Türkiye’de ve dünyadaki engelli ve yaşlı insanların engellerini ortadan kaldırmak, engelsiz yaşamaları için gerekli ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan vakıf,  yürüttüğü faaliyetlerle hayırseverlerin desteğiyle engellilerin ve yaşlıların hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyor.

 Vakıf, engellilerin ve yaşlıların yanı sıra ihtiyaç sahibi çocukların da ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalar yürütüyor.

Vakıf tarafından yetim ve engelli çocuklara çeşitli burslar  verilirken, engelli bireylere akülü araba ve tekerlekli sandalye ile hasta yatakları desteğinde de bulunuluyor.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.