Beyşehir'de hayvan hastalıklarıyla mücadele çalışmaları sürüyor

Beyşehir ilçesinde yürütülen küçük ve büyükbaş hayvan hastalıklarıyla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Beyşehir Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 11:53:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Beyşehir ilçesinde yürütülen küçük ve büyükbaş hayvan hastalıklarıyla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı veteriner hekimler tarafından ilçede faaliyet gösteren küçük ve büyükbaş hayvancılık işletmelerinde sık aralıklarla gerçekleştirilen koruma, kontrol, aşılama ve küpeleme çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, hayvan hastalıklarıyla mücadele programı kapsamında yürütülen çalışmalarla ilçede yaşayan vatandaşların sağlıklı gıdaya ulaşabilmesinin amaçlandığı belirtilerek, “Zoonoz hayvan hastalığı tarama ve kontrol çalışmaları da bu çerçevede yürütülmektedir. Hayvancılık işletmelerimizde karşılaşılan problemlere ilişkin olarak İlçe Müdürlüğümüz hayvan sağlığı biriminden teknik destek de alınabilir.”ifadelerine yer verildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.