Beyşehir ve Hüyük'te çiftçiler yağmur duasında

Beyşehir ve Hüyük ilçelerinde ekili alanları için yağış beklentisi içerisindeki çiftçiler, yağmur duası yapmaya devam ediyor.

Beyşehir Yayın: 04 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 04.05.2024 17:22:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

 Beyşehir ve Hüyük ilçesinde ekili alanları için yağış beklentisi içerisindeki çiftçiler, yağmur duası yapmaya devam ediyor.

Beyşehir’in Sadıkhacı, Bayavşar, Karaali, Üzümlü, Üstünler, Avdancık, Sevindik, Karahisar ve Bayat mahallelerinin ardından Eylikler  ve Yenidoğan mahallelerinde de çiftçiler ve mahalle sakinleri yağmur duasında bir araya geldi.

Eylikler Mahallesinde kılınan öğle namazının ardından çiftçiler, meydanda toplanarak yağış için ellerini semaya açıp toplu olarak dua etti.

Beyşehir Müftüsü Veysel Kükrek tarafından yaptırılan dua sonrasında katılımcılara yemek ikram edildi.

Programa, Derebucak Müftüsü Gökhan Becerikli, mahalle muhtarları, üreticiler, mahalle sakinleri katıldı.

Öte yandan, bugün Beyşehir'in Yenidoğan Mahallesi ile Hüyük'ün İlmen mahallelerinde de yağmur duası programları gerçekleştirildi.

Fotoğraflar: Fatih Babaoğlu/Haberönses/Eylikler Mahallesi

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.