Beyşehir tarihinde bir ilk; çocuk psikiyatrisi polikliniği hizmete açıldı

Beyşehir Devlet Hastanesinde geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan Çocuk Psikiyatrisi Polikliniğinde Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Kıyat hasta kabulüne başladı.

Sağlık Yayın: 15 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.01.2024 13:52:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir Devlet Hastanesinde geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan Çocuk Psikiyatrisi Polikliniğinde Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Kıyat hasta kabulüne başladı.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sıtkı Küçükbuzcu, yaptığı açıklamada, ‘’Sağlık Bakanlığımızca yapılan uzman hekimi atamaları sonucunda Çocuk Psikiyatrisi uzmanımız görevine başladı. Bu anlamda bu hizmetin Beyşehir için bir ilk olduğunun altını çizmek istiyorum.

Beyşehir için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Başta Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca olmak üzere hemşerimiz Bakan Yardımcımız Kürşat Kırbıyık’a, İl Sağlık Müdürümüz Mehmet Koç’a, AK Parti İlçe Başkanımız Kahraman Şanal’a şükranlarımı sunuyorum.’’ sözlerine yer verdi.

Haftanın her günü hizmet veren Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniğinde başta Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB), Otizm, Öğrenme Güçlüğü, Gelişimsel Bozukluk, Dil ve Konuşma Bozukluğu olmak üzere çocuk ve ergen hastalarının ruh sağlığına yönelik muayene ve tedavilerinin yapılmakta olduğu belirtildi.  

Yorumlar (2)
AHMET ÖZTÜRK
17.01.2024 08:07
Bu hizmet Beyşehir imiz için oldukça yararlı bir hizmet.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Sayın editör bu arada yorumumuzu neden yayınlamadığınızı merak ediyorum.
Ahmet ÖZTÜRK
15.01.2024 18:16
Beyşehir imiz için güzel bir hizmet ,hayırlı olmasını diliyorum.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.