Beyşehir kapalı pazar yerine kavuşuyor

Beyşehir ilçe merkezinde yıllardır özlemle beklenen kapalı pazar yeri projesi kapsamında betonlama faaliyetlerinin başladığı bildirildi.

Beyşehir Yayın: 27 Eylül 2024 - Cuma - Güncelleme: 27.09.2024 15:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Beyşehir ilçesi yıllardır özlemle beklediği kapalı pazar yerine kavuşuyor.

Beyşehir Belediyesi tarafından Dalyan Mahallesi, Hal İçi'nde başlatılan  yapım çalışmaları kapsamında alanın betonlama faaliyetlerinin başladığı belirtildi. 

Aralıksız sürdürülen çalışmalarla projenin planlanan tarihte tamamlanması hedefleniyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, çalışmaların son durumu hakkında yaptığı yazılı açıklamada, “Kapalı pazar yeri inşaatını en kısa sürede tamamlanması için büyük bir gayretle çalışıyoruz. İnşallah belirlemiş olduğumuz süre zarfında inşaat tamamlanarak pazarcı esnaflarımızla vatandaşlarımızın kullanımına açılacak” ifadelerini kullandı.

 Bayındır, zemin betonlamanın bitmesiyle birlikte çelik konstrüksiyon çalışmalarının hızla başlayacağını da sözlerine ekledi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (1)
As
27.09.2024 19:16
Altını otaprk yapın pazardan daha çok lzım
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.