Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünün acı günü

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Asayiş Yayın: 04 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.12.2023 21:20:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Müftü Mahallesi'ndeki evinde istirahatli olduğu sırada mesaiye gelmemesinden şüphelenilen polis memuru Bilgehan Erdoğan'la (34) irtibat kurulamaması üzerine adresine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ailesinin memlekette olması sebebiyle evinde yalnız başına olduğu ve hareketsiz vaziyette bulunduğu öğrenilen Erdoğan'ın sağlık görevlileri tarafından muayenede kalbinin durduğu tesbit edildi. Erdoğan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlenen evli ve iki çocuk babası Erdoğan'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Konya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

MEMLEKETİ ISPARTA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Genç yaşta hayatını kaybeden Bilgehan Erdoğan'ın 5 Aralık 2023 Salı günü Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılacak törenin ardından memleketi olan Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi Fele köyünde öğlen namazına müteakip düzenlenecek cenaze töreninin ardından yerleşim merkezinde defnedileceği öğrenildi.

Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden yayınlanan taziye mesajında, "Hakkın rahmetine kavuşan genç meslektaşımıza Allah'tan Rahmet ailesine, sevenlerine ve Emniyet teşkilatına başsağlığı diliyoruz."denildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da, yayınladığı taziye mesajında, ‘’ Şehrimizde İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Bilgehan Erdoğan kardeşimizin kalp krizi geçirerek vefat ettiğini üzülerek öğrendim.Değerli kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.