Beyşehir Belediyesi, göl manzaralı yeni hizmet binası ile çıkmaz sokaktan kurtulacak

Beyşehir ilçesinde yapımına geçtiğimiz yıllarda başlanan yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları devam ediyor.

Beyşehir Yayın: 20 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 20.02.2024 13:46:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde yapımına geçtiğimiz yıllarda başlanan yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları devam ediyor.

Beyşehir  Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile yapımına başlanan inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından  göl manzaralı modern bir hizmet binasına kavuşacak.

Beyşehir Belediyesi Meclisi’nin 2021 yılının Ekim ayındaki toplantısında aldığı karar uyarınca yeni hizmet binasının yeri Yeni Mahalle, Antalya Caddesi üzerinde bulunan Beypark Gold Sitesi’nin önündeki belediye arazisi olarak belirlenmişti.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yeni hizmet binasının yapımı müjdesini kamuoyu ile paylaştığı meclis toplantısındaki konuşmasında; “Konya Büyükşehir Belediyesi ile şehrimizin vizyonu için önemli konular arasında yer alan yeni belediye binası arsasının çözüme ulaşması için görüşmeler yapmıştık. Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde belediye binasının yapımı kabul edildi.

 Meclis üyelerimiz ile birlikte Yeni Mahalle, Antalya Caddesi üzerinde bulunan Beypark Sitesinin önündeki belediyemize ait araziyi uygun gördük. Oradaki yaşam alanlarının önünü kapatmadan bu alanı bu şekilde değerlendireceğiz.

“BEYŞEHİR BELEDİYE BİNASINI ÇIKMAZ SOKAKTAN KURTARACAĞIZ”

 Gayemiz Beyşehir Belediye binasını çıkmaz sokaktan kurtarıp şehre yakışan bir bina inşa etmek.Hedef Beyşehir’i daha ileriye taşımak, çünkü bu şehir her hizmetin en güzelini hak ediyor” ifadelerini kullanmıştı.

BAŞKAN ALTAY: “KABA İNŞAATINI BÜYÜKŞEHİR YAPIYOR”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, yapım çalışmaları devam eden Beyşehir Belediyesi yeni hizmet binası ile ilgili olarak Beyşehir’de yaptığı açıklamada, “Kaba inşaatını biz yapıyoruz. İnşallah Adil başkanımız da tamamlayacak.”diye konuştu.

Beyşehir’de partisinin SKM’nin açılışına katılan Başkan Altay, yaptığı konuşmada, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile inşaat çalışmaları devam eden Beyşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binası çalışmalarına değindi.

Beyşehir’e hizmet konusunda bu dönem yaşadıkları bazı zorluklara rağmen Beyşehir Belediyesi ile birlikte çalışmayı başardıklarını anlatan Altay, şu değerlendirmeye yaptı:

“Ama bir şey eksikti, her ne kadar gönlümüz bir olsa da aynı çatı olmayınca işler de bazen sorunlar çıkıyordu. Şimdi önümüzde büyük bir fırsat var, inşallah aynı çatı altında Beyşehir’imize hizmet etmek istiyoruz.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.