Başkan Sefer'i çok mutlu eden Hüyük tablosu

Hüyüklü ressam, emekli polis memuru Mehmet Şirin, memleketi Hüyük’ü resmettiği tabloyu Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer’e hediye etti.

Hüyük Yayın: 05 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 05.06.2024 17:11:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Hüyüklü ressam, emekli polis memuru Mehmet Şirin, memleketi Hüyük’ü resmettiği tabloyu Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer’e hediye etti.

İzmir’de yaşayan Polis Teşkilatı’ndan emekli olan Mehmet Şirin, çocukluk yıllarından bu yana resme olan ilgisiyle biliniyor.

Şirin, son çalışmasını doğduğu topraklar olan Hüyük için gerçekleştirdi.

İzmir’den memleketine geldikten sonra Belediye Başkanı Sadık Sefer’i makamında ziyaret eden Şirin, tablo hediye etti.

Şirin, akrilik boya resim ile Hüyük’ün tarihi ve doğal güzellikleri ve yörede üretimi yapılan ürünlerin de tasvir edildiği tablo çalışmasını tamamladığını belirtti.

Şirin, tabloda, Hüyük ilçesinin sembolü olan Deliklitaş, çömlek, testi, çilek, üzüm ve kiraz gibi yer ve ürünleri resmettiğini anlattı.

Belediye Başkanı Sadık Sefer ise Şirin’e yaptığı çalışmasından dolayı teşekkür ederken tablonun Hüyük Belediyesi hizmet binası girişine asılması talimatını verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.