Başkan seçilirse, belediyenin tarım arazilerinde ekim dönemi başlayacak

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Serkan Güçlü, belediye başkanı seçilmesi halinde belediyeye ait tarım arazilerinde ekim döneminin başlatılacağını belirtti.

Siyaset Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 01:43:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Serkan Güçlü, belediye başkanı seçilmesi halinde belediyeye ait tarım arazilerinde ekim döneminin başlatılacağını belirtti.

Güçlü, böylelikle Beyşehir Belediyesi’nin çok daha fazla gelir elde ederek bölgesine daha iyi hizmet üretebilir bir noktaya geleceğini savundu.

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler için geriye sayım başlarken siyasi partilerin belediye başkan adayları da sahaya çıkarak seçim çalışmalarını sürdürüyor.

BTP’nin Beyşehir Belediye Başkan adayı Serkan Güçlü de saha çalışmalarına başlayan isimler arasında yer alıyor.

İDDİALI SÖZLER…

Güçlü, belediye başkanlığına seçilmesi halinde görev dönemi içerisinde iddialı birçok vaade yer verdi. Güçlü, Beyşehir’in kanayan yarası olan birçok soruna ise  nasıl çözüm getireceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Güçlü, emekliler, kiracılar, öğrenciler gibi farklı toplum kesimleri için de müjdeler verdi.

Güçlü, “Biz vaad etmiyor, taahhüt ediyoruz” şeklinde sözlere yer verirken, yerel bölgede kalkınma modeli ile Beyşehir’de hayata geçireceği projelerden bazılarını şu şekilde sıraladı:

“Şehir içinde yaşanan otopark ve trafik sorununa büyükşehir belediyesi ile koordineli çalışarak çözüm getireceğiz. Belediyeye ait tarım arazilerini ekmeye başlayacağız. Belediye fırınının kurulmasını  sağlayıp tüm mahallelere halk ekmek satış büfelerini yerleştireceğiz. Solucan gübresi tesislerinin kurulması sağlanacak olup, küçükbaş hayvan çiftçiliği kurarak belediye tanzim satış mağazası ile halkımıza ucuz et satışı da yapacağız.

KAZ ÇİFTLİĞİ KURULACAK, ORKİDELER DİKİLECEK

Kaz çiftliği kurarak yine belediye tanzim satış mağazası ile halkımıza ucuz beyaz et satışı sağlayacağız. Ayrıca, büyük çapta orkide dikimi yaparak pazarlamasını sağlayacağız ve belediyemize bu şekilde yeni gelir kaynakları kazandıracağız.

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA SOSYAL TESİSLERDE ÜCRETSİZ İKRAMLAR

Taziye evlerine hazır yemek hizmeti vereceğiz. Belediyeye ait sosyal tesisler kurup 65 yaş üstü vatandaşlarımıza ücretsiz ikramlar yapacağız. Yine ilköğretim talebelerimizi belediyemizin servis araçları ile ücretsiz taşıyacağız.

BELEDİYE KONUT EVLERİ YAPILARAK YENİ EVLİ ÇİFTLERE DÜŞÜK BEDELLERLE KİRALANACAK

 Şehir merkezimize büyük çaplı lunapark kuracağız. Belediye konut evleri yapacağız. 1+1, 2+1 gibi yeni evli çiftlerimize ve düşük gelirli vatandaşlarımıza cüzi miktarlarla kiraya vereceğiz.

HALK, UZUN SÜRE DOLMUŞ BEKLEMEYECEK

Şehir içi ulaşım için dolmuş ring hatlarını çoğaltıp halkımızın uzun süre dolmuş beklemesinin önüne geçeceğiz. Şehir merkezi ve taşra mahallelerimizde bulunan cami ve tuvaletlerinin temizlik, bakım işlerini aylık olarak yapacağız.

Bu sıraladığımız projelerimiz yapacağımız hizmetlerden sadece bazılarıdır. Bu ve benzeri projeleri Allah nasip eder vatandaşlarımız da teveccüh gösterip belediye başkanı seçerse 5 yıl içerisinde bunları yapacağımıza söz veriyoruz.”

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.