Başkan Bayındır'dan İsrail vahşetine tepki

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısını kınadı.

Beyşehir Yayın: 18 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 18.10.2023 14:59:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, İsrail tarafından Gazze'de El Ehli Vaftiz Hastanesi'ne düzenlenen ve 500 kişinin öldüğü saldırıyı kınadı.
Bayındır, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:
 
“Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa ve çevresinde İsrail'in başlattığı, çocuklar ve kadınlar dâhil çok sayıda masum Filistinlinin yaralanmasına ve hayatını kaybetmesine sebep olan menfur saldırıları kınıyoruz.
 
Israrla sürdürülen ve Gazze'ye de yönetilen saldırılar, çok vahşi boyutlara ulaşmıştır. Olaylar sonucu yaralanan ve yaşamını yitiren Filistinlilerin sayısı her geçen gün artmaktadır.
 
İsrail'in bu saldırıları, en kutsal hak olan yaşam hakkının ihlalidir.
 
Ayrıca Gazze’de bir hastanenin hedef alınması sonucunda yüzlerce Filistinlinin hayatını kaybetmesinden ve bir o kadarının da yaralanmasından derin bir infial duyuyor, bu barbarca saldırıları en şiddetli biçimde kınıyoruz.
 
Saldırılarda hayatlarını kaybeden Filistinli kardeşlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.”
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.