Başkan Bayındır: Beyşehir’de doğalgaz abonesi olmayan hala 3 bin 500 kişi var”

Belediye Başkanı Adil Bayındır, önceki yıllarda doğalgaz konforuyla tanışan Beyşehir’de borusu ve kutusu kapısının önüne gelmesine rağmen hala doğalgaz aboneliği almayanların olduğunu belirterek bu vatandaşlara aboneliklerini yaptırmaları çağrısı yaptı.

Gündem Yayın: 12 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 12.10.2023 22:40:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, geçtiğimiz yıllarda doğalgaz konforuyla tanışan Beyşehir’de borusu ve kutusu kapısının önüne gelmesine rağmen hala doğalgaz aboneliği almayanların olduğunu belirterek bu vatandaşlara aboneliklerini yaptırmaları çağrısında bulundu.

Bayındır, Haberönses'e yaptığı özel açıklamada, Beyşehir’de hala abonelik almayan 3 bin 500 kişinin var olduğuna dikkati çekerek, “Yani borusu, kutusu kapısının önüne, doğalgaz hattı, borusu getirildiği halde, oraya gelip kutuyu alıp binasına bağlamayan 3 bin 500 kişi var.

“BU ÖN DÜZENİMİZ NE OLACAK?” DİYENLERE…

 Beyşehir kamuoyuna şunu söylemek istiyorum; bir an evvel şu altyapıdan kurtulup, ‘bu ön düzenimiz ne olacak?’ diyenlere de cevap olsun.

Bunun yolu, 2 defa, 3 defa yol yapmam ben. Yaptığımız yol kalıcı olmalı. Kalınlık olan bir yol 16 santim, 12 santim diyoruz. Merkezde mesela yol yapıyoruz. Alttaki eskiyi biz binder olarak kullanıyoruz, üstünü aşınma yapıyoruz. Çünkü altta var. Benim eski dönemimden bile kalma asfaltlar var. Hani bu Çarşı Camii’nin oradaki yerde de kesitlerini gördük bir zamanlar. O yüzden vatandaşımız, mesela Yeni Mahalle’de oran olarak yüksek, bağlanma oranı. Yani doğalgaz alma oranı yüksek. Müftü Mahallesi’nde de yüksek.”diye konuştu.

“BABAKOVDU DOĞALGAZLA 2024’TE TANIŞACAK”

Bahçelievler Mahallesi’nin Babakovdu olarak bilinen bölümünün 2024 yılında doğalgaza kavuşacağını da müjdeleyen Başkan Bayındır, şöyle devam etti:

“Babakovdu’ya veremedik, onlar 2024’te. Yeni Emniyet Müdürlüğü, yüzme havuzu, petroller bölgesi ve bizim kültür merkezimiz 2024’te alacaklar doğalgazı.

Ama şu an Hamidiye mahallesinde yüzde 70 doğalgazı almayanlar var. 2 cadde yapabileceğim asfalt, bilemediniz 3. Yani inceliyoruz şu an. Her mahallede en azından ana arterleri bağlattırmaya uğraşıyoruz.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.