Başkan Altay, Hüyük ve Derebucak’ta vatandaşlarla buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretleri kapsamında Hüyük ve Derebucak ilçelerinde esnaflarla ve vatandaşlarla buluştu.

Siyaset Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 22:12:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretleri kapsamında Hüyük ve Derebucak ilçelerinde esnaflarla ve vatandaşlarla buluştu.

Hüyük ilçesini ziyaret eden Başkan Altay burada esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi, sohbet etti. Altay, esnaflardan yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakına destek istedi.

Başkan Altay daha sonra partisinin Hüyük ilçesindeki seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı.

 Açılışa, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Hüyük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Çiğdem, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Deresoy ve Mustafa Kamacı, Cumhur İttifakı Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Savaş Özdemir, AK Parti Hüyük İlçe Başkanı Mahmut Büyükgündüz, MHP Hüyük İlçe Başkanı Şerafettin Açıkgöz MHP Doğanhisar İlçe Başkanı Reşat Karaarslan, SOBE Vakfı Başkanı Mustafa Ak ve vatandaşlar katıldı. 

Başkan Altay, ilçe ziyaret programları kapsamında Derebucak ilçesini de ziyaret etti.

Altay, ilçede AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Deresoy ve Mustafa Kamacı, Derebucak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Kısa, AK Parti Derebucak İlçe Başkanı Adem Sütcü, MHP Derebucak İlçe Başkanı Ali Almaz ve Sobe Vakfı Başkanı Mustafa Ak ile birlikte AK Parti Derebucak İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir araya geldi.

Ardından şehirde yaşayan vatandaşları selamlayan Başkan Altay, ilçe esnafını da ziyaret ederek kolaylıklar diledi. 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.