Balkondan düşen genç kız yaralandı

Beyşehir ilçesinde, bir evin ikinci katından yere düşen genç kız yaralandı.

Asayiş Yayın: 02 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 02.10.2023 15:20:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde, bir evin ikinci katından yere düşen genç kız yaralandı.

Beytepe Mahallesi’nde ikamet eden K.D. (17) gece saatlerinde çıktığı balkonda iddiaya göre, dengesini kaybederek zemin üzerine düştü.

Yüksekten düşme vakası  ihbarı yapılması üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralanan genç kız, kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

YANGİN PANİĞİ

Öte yandan,  Esentepe Mahallesi’nde gece saatlerinde bir evin kapısından dumanlar geldiğini fark edenler itfaiyeye yangın ihbarında bulundu.

İhbar üzerine adrese gelen itfaiye ve polis ekipleri, kapıdan gelen dumanlar üzerine içeride bulunan ikamette oturun kişiye ulaşmak istedi.

Kapının açılmaması ve içeriden herhangi bir ses gelmemesi üzerine ekipler, yangına müdahale etmek için kapıyı kırarak eve girebildi.

Ev içerisinden yükselen dumanların mutfak kısmından geldiğini görüp buraya yönelen ekipler,  yemek pişirilen mutfak ocağının açık unutulduğunu tespit ederken, çıkması muhtemel yangını müdahale ederek söndürdü.

Evde bulunan ve alkollü olduğundan şüphe edilen kişi ise tedbir amacıyla Beyşehir Devlet Hastanesine götürüldü.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.