Akış: “Beyşehir’i nakış nakış işleyeceğimiz bir 5 yıl olacak”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, yeni dönemin Beyşehir’in hizmet noktasında nakış nakış işleneceği bir 5 yıl olacağını söyledi.

Siyaset Yayın: 10 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.04.2024 23:33:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 10 dk.
Google News

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, yeni dönemin Beyşehir’in hizmet noktasında nakış nakış işleneceği bir 5 yıl olacağını söyledi.

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katılan Akış, burada yaptığı konuşmada, Beyşehir ve yurt genelinde gerçekleşen yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Beyşehir’deki yerel seçim sonuçlarına ilişkin olarak, Beyşehir sonuçlarının çok önemli ve kıymetli olduğu değerlendirmesine yer veren Akış, “Hemşerilerimiz sandık başına gittiler ve yetkiyi bize verdiler. Onlar üzerine düşen sorumluluğu yaptı ve bundan sonra üzerine düşen sorumluluk artık bizlerde. Biz kendimizi anlattık, onlar da inandılar ve teveccüh gösterdiler bize ve başkanımızı belediye başkanı olarak,Cumhur ittifakı adayını, AK Parti belediye başkan adayımızı belediye başkanı olarak seçtiler.”ifadelerini kullandı.

“EKSİKLERİMİZİ TEK TEK GİDERECEĞİZ”

Artık sıranın kendilerinde olduğunu vurgulayan Akış, seçim dönemindeki eksikliklerini gördüklerini de ifade ederek, değerlendirmesini şöyle sürdürdü:

“Eleştirileri nereden aldığımızı gördük, taleplerin neler olduğunu çok ciddi bir şekilde not ettik. Bundan sonra milletimizde görecek, hemşerilerimiz de görecek ki; bu eksiklerimizi tek tek gidereceğiz.

Allah’ın izniyle hep birlikte Beyşehir’i nakış nakış işleyeceğimiz bir 5 yıl olacak. Ve Beyşehir’i işte hayal dediğimiz  Gembos yolunun açılmasıyla birlikte yeni bir lige taşınan Beyşehir’i, o üst lige hazırlayacağız. Ve 5 yıl içerisinde inşallah eksik kalan hizmetlerimizi de tamamlayacağız. ‘Başkanımızla birlikte Allah’ın izniyle, inşallah hep birlikte çalışmaya devam, durmak yok yola devam’ diyoruz. ‘Gayrete devam” diyoruz. ‘Hizmete devam’ diyoruz, Beyşehir’i ‘yeni çıtasıyla yeni ligine hep birlikte taşıyacağız’ diyoruz.”

Mustafa Akış, yerel seçimlere ilişkin değerlendirmesinde, ramazan bayramının da gelmesiyle birlikte çifte bir sevinç yaşadıklarını da dile getirdi.

“Rabbim bizi mahcup etmedi elhamdülillah. Gerçekten de biz iki bayram birden yaşadık parti olarak, belediye seçimlerinde, mahalli idareler seçimlerinde, üstün bir başarıyı göstermesini bildik.”diye konuşmasına devam eden Akış, şunları kaydetti:

“Elhamdülillah, çalışmalarımızla bugün de ikinci bayramımızı yaşıyoruz. Bizi Rabbim mahcup etmedi,  milletimize mahcup olmadık, ‘elhamdülillah’ diyor şükrediyoruz. Bu vesileyle de, ben tabi belediye başkanımızı tebrik ediyorum, yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum.

“ZOR BİR SEÇİMDİ”

Zor bir seçimdi, iyi bir demokrasi sınavıydı, güzel bir seçim oldu. Gerçekten de Beyşehir’imizde  herkes yapmak  istediklerini anlattı, milletimizin teveccühü  bizim üzerimizde nazar etti ve başkanımız Adil Bayındır bey belediye başkanımız olarak  tekrar inşallah hizmete devam edecek.

 İlçe başkanımızı canı gönülden tebrik  ediyorum gerçekten de zor tüm zorluklara rağmen  teşkilatını toparlamasını bildi kısa bir sürede hızlıca  dağınıklıkları giderdi ve kıymetli bir saha çalışmasını ortaya koydu  ve o hep konuşmalarında bahsediyor; ‘AK parti markasıyla  Adil Bayındır markasını’  birleştirmeyi bildi  ve o stratejimizde elhamdülillah bize seçim zaferini  kazandırdı.

Söylediğim bir ikinci şey vardı o da şuydu,  milletimiz bizi seçtiğinde  iyi, seçmediğinde kötü olmaz.

“MİLLETİMİZ BİZE BİR MESAJ VERDİ”

 Milletimizin her söylediği şey,  başımızın üstündedir,  dolayısıyla milletimiz de bize  yerel seçimlerde Türkiye genelindeki neticeler gösterdi ki,  bize bir mesaj verdi.

 Biz bu eksikliklerimizi göreceğiz, bu eksikliklerimizden  ders çıkaracağız ve bu eksikliklerimiz de nelermiş bizi  bu sonuca hasıl eden hususlar nelermiş, neden bu sonuçlara düçar olundu,  bunların

gerekli çalışmalarını yapacak ve milletimizle  birlikte olamadığımız yerde  sandıktan zaferle çıkaramadığımız yerlerde  tekrar milletimizle birlikte olmayı  Allah’ın izniyle  becereceğiz.

“NE EKSİĞİMİZ VARSA TEK TEK GÖZDEN GEÇİRECEĞİZ”

Bizde bu inanç, bu azim,  bu gayret, bu samimiyet var.

Çünkü biz milletin partisiyiz, 20 yıldır milletin içerisinde  siyaset yapıyoruz,  fildişi kulelerde siyaset  yapmadık hiçbir zaman.  Milletimizle beraber siyaset yaptık,  işte bu tablo da bunu gösteriyor,  milletimizin içerisinde biz yine  ne eksiğimiz varsa,  onları tek tek gözden geçireceğiz ve muzaffer olamadığımız yerlerde de  Allah izin verirse, tekrar muzaffer olacağız.”

BAYINDIR TEŞEKKÜR ETTİ

Beyşehir Belediye Başkanlığına 5’inci kez seçilen Adil Bayındır ise, bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında, ilçe teşkilatı mensuplarına kendisine yerel seçim sürecinde verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederek, “Bu yola çıktığımız zaman, bu yolun bizi Beyşehir’in zirvesine taşıyacak projelerle dolu bir dönem olacağını bilerek yanımızda yer alan, omuz veren herkese teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.”cümlelerine yer verdi.

“HEDEFLERE YÜRÜMEK İÇİN SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ”

Ramazan bayramı tatilinin bitmesinin hemen ardından Pazartesi günü ilk mesai gününden itibaren yeni çalışma döneminde de meşhur mesailerinin başlayacağını anlatan Bayındır, belediye meclisinin toplanmasının ardından seçimlerin de yapılacağını belirterek, “Akabinde bütün yatırımlarla ilgili planlarımızı yapıyoruz ve yapmaya devam ediyoruz. Ve hedeflerimizi belirledik. Zaten biliyoruz ne yapacağımızı ve Cumhurbaşkanımızın açtığı yolda hedeflere yürümek için sabırsızlıkla bekliyoruz. O yüzden bu tatili güzel geçirin. Bundan sonra ‘hedef daha ileriye, daha ileriye’ dediğimiz, hedeflere varacak projeleri peş peşe takıp, ‘Allah bizi mahcup etmesin’ diyerek yüce Yaradan bizim yürüyeceğimiz yolda yolumuzu açtı. Açmaya devam edecektir, çünkü kalbi güzel olanın Allah yardımcısıdır. Size inananlar, hep beraber bu davanın içerisinde çalıştınız, emeğinize, yüreğinize sağlık.”diye konuştu.

Kendisine destek veren herkese ve tüm parti teşkilatı mensuplarına minnettar olduğunu dile getiren Bayındır, ancak bundan sonraki süreçte üzerine düşen bir görevin olduğunu aktararak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“KİMSEYE GAREZİMİZ YOK”

“Sizi mahcup etmemek gibi bir ulvi görevim var. Bana ‘iyi’ diyenlerin  haklı olduğunun ispatı için  mücadelemiz olacak.  Kimseye garezimiz gasbımız yok,  biz kin adamları değiliz, dava adamlarıyız.

 Davamız Beyşehir… Beyşehir’in davası olanlar, derdi Beyşehir olanların varacağı yer de Beyşehir’in beklediği projelere kavuşturmak ve akabinde de ‘Beyşehir halkına  borcumuzu ödedik’ diye  bir 5 yıl sonunda  hesap vermek maksadı ve  muradı içerisindeyim.

Allah bizleri mahcup etmesin, Allah bizi utandırmasın. Biz, bize ‘iyi’ diyenlere layık olmaya gayret edeceğiz. 7’den 77’ye şehrimizin iddialarını yerine getirmenin gayreti içerisinde hizmetkarı olacağız.

“ÇIKTIĞIMIZ YOLUN ÖNÜNDE ENGELLER VARDI”

Gecesini gündüzünü buna  ayıran, mesaisini harcayan siz değerli teşkilat mensuplarımıza Allah’ın izniyle bu işin içinden 5 inci sene sonunda beklenen hedeflere varılmış ve onun hazzı içinde  bugün ne kadar tuttuysak,  çünkü çıktığımız yolun önünde engeller vardı,  bunları hepimiz biliyoruz.

“BU SEÇİM KİMİN NEREYE GİDECEĞİNİ BİLMEDİĞİMİZ BİR SEÇİM OLDU”

Türkiye’nin sathına baktığımız zaman, haritaya baktığımız zaman bu seçim kimin nereye gideceğini  bilmediğimiz bir seçim oldu. Yani bu davanın  2002’den beri  emeğinin yaptığı hizmetlerin  tadını çıkaranların maalesef caydığı günleri  gördük. Onları hepimiz biliyoruz ama Allah onları ıslah etsin diyorum. Çünkü biz düne bakarak gülmeyelim, dünden ders alarak yürüyelim, düne bakalım kimseyle garez içerisinde olmayız, ama haddini aşanlara da lütfen, ‘emek verenle haddini aşanları, ayırmakta benim boynumun borcu’  dedim, söz verdim.

“HEDEFİMİZ BÜYÜK BEYŞEHİR”

 O yüzden zaman kaybetmeyeceğiz öyleleriyle. Hedefimiz;  büyük Beyşehir, büyük Beyşehir’in iddiaları…

Beyşehir’in iddialarını yerine getirmek için  başta  cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz, il  ve ilçe teşkilatlarımızla uyumlu, omuz omuza mücadelemize  devam edeceğiz.

 Bizim garnımız ekşimiyor, bizim beraber iyi niyetle  çıktığımız yolda garnımızla ağzımız bir. O yüzden ağzıyla garnı bir olanların birleştiği yerdeyiz. Bu dava, bir 31 Mart’ta o harita değişimini  tesadüftür o alınan oylar, şahısların gücüyle alınmış  oy değildir. O oyların tesadüflerle  oraya toplandığının farkındayız.

Dün iddiayla yola  çıkanların muhtar oyu kadar almadığını da görmüşüz, hep beraber. O yüzden  tabloya bakın, mesajı alırsınız. Buradaki dava devam ediyor, ama davası olmayanlar  birbirine girmiş durumda şu anda.

“KURBAN KESEREK YOLUMUZA BAŞLAYACAĞIZ”

 O yüzden çok  güzel şeyler söyleyeceğiz,  önümüzdeki pazartesi veya Salı…  Pazartesi günü meclisimiz var, onu Kahraman başkanla değerlendireceğiz ama tahmin ediyorum Salı günü olur çünkü beldelerimizde mahallerimizdeki  herkesin toplandığı gündür o… Bir kurban keserek, bize yakışan bir şekilde Beyşehir hedeflerini  bir daha tazeleyerek, millete de bu morali vererek, yolumuza başlayacağız”

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal ise konuşmasında, herkesin bayramını tebrik ederek, seçim zaferiyle birlikte bayramlaşma programını yapmak arzusunda olduklarını, bunun da kendilerine nasip olmasını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMA

Öte yandan, AK Parti İlçe Teşkilatı’ndaki bayramlaşmanın ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış ve Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir Belediyesi hizmet binası önünde bir araya geldiği belediye personeliyle de bayramlaşarak bayramını tebrik etti.

Ek Fotoğraflar
Video
Yorumlar (2)
Beyşehirli
11.04.2024 17:22
Beyşehir’in konut ihtiyacı var bende çok acil olarak müteahhitler de insaf yok ve gölün içi ve kıyısı temizlenmeli yoksa göl elden gidiyor
Adsız
11.04.2024 17:19
Rica ediyorum şu derebucak Beyşehir arasını bi duble yol yapın insanlar rezillik çekiyor
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.