AFAD'dan Başkan Çiğdem ve ekibine teşekkür belgesi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ile personeline teşekkür belgesi gönderildi.

Hüyük Yayın: 06 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.11.2023 00:33:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ile personeline teşekkür belgesi gönderildi.

AFAD Başkanı Okay Memiş tarafından Hüyük Belediyesi’ne gönderilen teşekkür belgesinde, “Aziz milletimizin tarihindeki en zor sınavlarından biri olan 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler sonrası başlatılan ‘Türkiye tek yürek’ kampanyasına vermiş olduğunuz maddi destek, göstermiş olduğunuz yüksek ve samimi duyarlılık için tüm afetzedelerimiz ve ülkemiz adına teşekkür eder, AFAD Başkanlığı olarak şükranlarımızı sunarız” ifadelerine yer verildi.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, konuya ilişkin “marifet iltifata tabidir der atalarımız” cümleleriyle başlayan açıklamasında, şunları kaydetti:

“Ülkemizde 6 Şubat’ta yaşanan depremlerden sonra Hüyük Belediyesi olarak yürüttüğümüz koordinasyon sonrasında deprem bölgesinde hem maddi olarak hem de ekiplerimiz ile bölgedeki kurtarma çalışmalarına katıldı. Çadır kurduk, aş evi açtık, yaraları sarmaya çalıştık. Tek dileğimiz; bölgedeki kardeşlerimizin yeniden ayağa kalkması idi.Nitekim bu yönde tüm ülke olarak seferberlik ilan ettik ve yaraların sarılması noktasında önemli bir mesafeyi hep birlikte aldık.

İlçemize ve kurumumuza gönderilen teşekkür belgesini tüm ekibim ve Hüyük halkı adına alıyorum. Bu belge, bizim ülkemizin en acılı anlarında ilçe halkı olarak seferber olmamızın bir nişanesi olarak kalacaktır. Rabbim böylesi büyük acıları bir daha yaşatmasın, devletimiz var olsun. AFAD Başkanımıza düşüncesi ve teşekkür belgesi için çok teşekkür ediyoruz.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (1)
Şamonel Yağırlı
06.11.2023 08:49
Maşallah Hüyük Belediye başkanı her yerde.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.