15 Temmuz milletin zaferi!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri bu yıl "Milletin Zaferi" temasıyla yapılıyor.

Beyşehir Yayın: 15 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.07.2024 16:53:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri bu yıl "Milletin Zaferi" temasıyla yapılıyor.

Beyşehir’deki ilk programda, ilçe protokolü Gökçimen Mahallesi’ndeki 15 Temmuz Şehitler Ormanı’nda bir araya geldi.

Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ile protokol mensupları ormanlık alanda şehitlerimizin aziz hatıraları için toprakla fidanları buluşturarak can suyu verdi.

ELLER ŞEHİTLERİMİZE DUA İÇİN SEMAYA KALKTI

İlçe protokol mensupları daha sonra Adliye karşısındaki şehitlik anıtında bir araya gelerek şehitlerimiz için hep birlikte dua etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Merkez Çarşı Camisinde öğlen namazı öncesinde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mevlid-i şerif programı da gerçekleştirildi. Ardından şehit aileleri, gaziler ve şehit kabirleri ziyaret edildi.

Beyşehir’deki anma programı bugün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek.

BAŞKAN BAYINDIR'DAN BEYŞEHİRLİLER'E ÇAĞRI

Öte yandan, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayındır, mesajında ilçe merkezindeki festival meydanında yapılacak anma programına tüm Beyşehirliler’i davet ederken, “Ülkemiz üzerine kurulan hain planlar milletimizin birliği ve kudreti ile evelallah bozuldu.

Bu şerefli vatan birkaç çapulcunun hain planlarına boyun eğmeyecek nice neferlere, evlatlara sahip elhamdülillah.

15 Temmuz hain darbe girişimi ve Türk Milletinin kahramanlık destanını kutlamak, şehitlerimize ve gazilerimize dua için Pazartesi günü saat 20.00’de Vuslat Park Festival Alanında buluşuyoruz.

Tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.