Yüksek öğrenim görecekleri Beyşehir'i tanıdılar

Beyşehir ilçesinde yüksek öğrenim görmeye başlayan öğrenciler için tanıtım gezisi düzenlendi.

Eğitim Yayın: 21 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2024 09:29:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Yüksek öğrenim görecekleri Beyşehir’i tanıdılarBeyşehir ilçesinde yüksek öğrenim görmeye başlayan öğrenciler için tanıtım gezisi düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi’nde bu yıl öğrenime başlayan 1.sınıf öğrencileri için düzenlenen geziye öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinliğe katılan öğrencilere Beyşehir’in tarihi ve doğal güzellikleri tanıtıldı. Öğrenciler, tarihi Eşrefoğlu Camisi, Eflatunpınar Hitit Kutsal Havuzu ve Anıtı, Beyşehir Gölü nilüfer bahçesinin yanı sıra Hüyük’teki sanatçı köyü Sonsuz Şükran Köyünü de gezdirildi.

Geziye rehberlik eden Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, tanıtım gezisine desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Adil Bayındır’a teşekkür etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.