Yılın şoförlerine ödülleri verildi

Konya'da yılın şoförleri seçilen isimlere, Konya Şoförler Odası tarafından ödülleri verildi.

Gündem Yayın: 05 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 05.11.2023 21:37:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konya'da yılın şoförleri seçilen isimlere, Konya Şoförler Odası tarafından ödülleri verildi.

Konya Şoförler Odası tarafından oda üyesi olan yılın şoförleri belirlendi.

Yılın şoförleri seçilen taksici Mehmet Ararat ile nakliyeci Veli Uğur'a yılın esnafı ödülü olarak altın hediye edildi.

Ödül töreninde konuşan Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen, oda olarak taksici ve nakliyeci üyelerinden taksici Mehmet Ararat ile nakliyeci Veli Uğur Horasan'ı yılın şoförleri olarak belirlediklerini belirterek, "Kendilerine ödüllerini vermekten dolayı çok mutlu olduk."dedi.

Şen, sözkonusu isimleri 2022-2023 yılları arasında trafik düzeni ve güvenliği ile kent trafiğinin akışına yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür belgesi ile gram altınla ödüllendirdiklerini belirterek, "Trafik kurallarına uyarak gösterdikleri çabalarından dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. İnşallah tüm esnaflarımıza da güzel bir örnek teşkil edeceklerdir. Kendilerini kutluyorum."ifadelerine yer verdi.
 
 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.