Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı, esnafın derdini dinliyor

Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Teşkilatı, Beyşehir ilçe merkezindeki saha çalışmalarını sürdürüyor.

Siyaset Yayın: 21 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 21.10.2023 22:21:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Teşkilatı, Beyşehir ilçe merkezindeki saha çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe Başkanı Ömer Ceylan beraberindeki teşkilatlanma başkanı Savaş Balkar ve Başkan Yardımcıları ile yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe merkezinde ve sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafları işyerlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr.Muhammed Ali Fatih Erbakan’ın selamını ileten Ceylan ve partililer, parti olarak sadece seçim zamanında değil geçim zamanında da esnafların ve halkın yanında olduklarının altını çizerek sohbet edip istişarelerde bulundukları esnaflardan sorun ve varsa taleplerini dinledi.

Ziyaretlere ilişkin olarak ilçe teşkilatından yapılan açıklamada da, “Beyşehir Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı yönetim kurulu ve üyelerimizle birlikte çarşı ve sanayi esnaflarımızı işyerlerinde ziyaret ettik. Değerli hemşehrilerimizle hasbihal ettik ve partimize teveccüh edip katılım sağlayıp üye çalışmalarına destek oldular. Esnaflarımızın güler yüzü ve hoş sohbetleri bizi çok mutlu etti. Gönül almaya, halkımızın elini sıkmaya, halkımızla kucaklaşmaya devam edeceğiz inşallah. Destek, öneri ve güler yüzlü sohbetleri için tüm hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.