Yeniden Refah Partisi Beyşehir Teşkilatı'nda şok istifalar

Beyşehir’de 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde en fazla oy alan ikinci parti konumuna yükselerek siyasi arenada bir anda tüm dikkatleri üzerinde toplayan Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir İlçe Teşkilatı’nda beklenmedik sürpriz istifalar yaşandı.

Siyaset Yayın: 13 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 13.05.2024 11:40:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir’de 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde en fazla oy alan ikinci parti  konumuna yükselerek siyasi arenada bir anda tüm dikkatleri üzerinde toplayan Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir İlçe Teşkilatı’nda beklenmedik sürpriz istifalar yaşandı.

YRP Beyşehir İlçe Başkanı Ömer Ceylan, Basın-Medya Tanıtım Başkanı Hasan Gündoğdu ve Kadın Kolları Başkanı Zehra Gündoğdu yaptıkları açıklamada bulundukları görevlerden istifa ettiklerini duyurdu.

Başkan Ceylan açıklamasında, aldıkları istifa kararlarının gerekçesine ilişkin herhangi bir ayrıntıya yer vermezken, şu cümleleri kullandı:

“Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın kıymetli evladı Dr. Fatih Erbakan’ın kurmuş olduğu Milli Görüş Davası yolunda şerefle ve onurla bugüne kadar yürütmüş olduğum Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Başkanlığından 13.05.2024 tarihi itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım.

Bugüne kadar bizi bu davada yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza, Kadın Kollarımıza, Kadın Gençlik Kollarımıza, mahalle başkanlarımıza, Beyşehir'de bizleri destekleyen tüm vatandaşlarımıza ve  bu davaya gönül veren herkese çok teşekkür ediyorum.”

Hasan ve Zehra Gündoğdu da istifa kararına ilişkin açıklamalarında aynı ifadelere yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.