Yeniden Refah, Beyşehir'de gönüllere dokunuyor

Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Teşkilatı mensupları, Üzümlü mahallesinde esnaf ve sanatkarlarla bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 30 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 30.10.2023 12:29:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Teşkilatı mensupları, Üzümlü mahallesinde esnaf ve sanatkarlarla bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi’nin yaklaşan yerel seçimler öncesinde saha çalışmaları devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Başkanı Ömer Ceylan, beraberindeki teşkilat mensupları ile birlikte Üzümlü mahallesini ziyaret etti.

Yerleşim merkezinde silah üretimi yapan iş insanı, esnaf ve sanatkarları ziyaret eden Ceylan ve partililer, sohbet ettiği esnafların talep ve sorunlarını  dinledi.

Ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, “Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Başkanlığı olarak yönetim kurulumuz ile birlikte hafta sonu yoğun bir şekilde mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz çerçevesinde, son olarak savunma sanayine önemli katkıları olan gururumuz, çeliği fikirleriyle sanata dönüştürüp tüm dünya ile buluşturan Üzümlü mahallemizdeki kıymetli sanatkar esnaflarımızı ziyaret ettik, hasbihal ettik. Artık değişimin ve hizmetin şart olduğunu ifade ettik.

Üretken sanayi şehri Üzümlülü kıymetli hemşehrilerimizin bize sundukları hizmete yönelik taleplerini de istişare ettik. Üzümlü’ye doğalgazın gelmesi, yol yapımı, sanayinin gelmesi gibi konularda bölgenin taleplerinin takipçisi olmaya devam edeceğimizi belirttik.

 Hemşehrilerimiz bizler için değerli. Görüş ve önerilerini dinledik, sıcak, samimi bir misafirperverliklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (1)
Numan Çınar
30.10.2023 15:56
Calismaliriniz hayırlara vesile olsun bahtınız açık olsun kardeşim
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.