Vali Özkan, yeni ilçe kaymakamlarıyla bir araya geldi

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya’nın bazı ilçelerinde göreve yeni başlayan kaymakamlar ile bazı ilçe kaymakamlarıyla bir araya geldi.

Gündem Yayın: 01 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 01.08.2024 02:06:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya’nın bazı ilçelerinde göreve yeni başlayan kaymakamlar ile bazı ilçe kaymakamlarıyla bir araya geldi.

Konya Valiliğinde Vali Vahdettin Özkan başkanlığında düzenlenen toplantıda kaymakamlarla ilçelere yapılacak hizmetler hakkında istişarede bulunuldu.

Vali Özkan, görevlerine yeni başlayan kaymakamlara hayırlı olsun dileklerini ileterek görevlerinde başarı diledi.

Toplantıya Hüyük İlçe Kaymakam Vekili Ahmet Turan Gel’in yanı sıra Sarayönü Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Tuzlukçu Kaymakam Vekili Muhammed Çınarka, Taşkent Kaymakam Vekili Muhammed Yücetağ, Emirgazi Kaymakamı Nural Çengiz Yamakoğlu, Bozkır Kaymakam Vekili Atilla Mete, Derbent Kaymakam Vekili Bünyamin Miroğlu, Altınekin Kaymakamı Muhammed Emin Baştürk ve Ahırlı Kaymakam Vakili Gönül Uçar katıldı.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.