Üzümlüspor’da teknik direktör Demirölmez’den buruk veda

Retay Üzümlüspor teknik direktörü Emre Demirölmez görev süresinin dolması nedeniyle takımı ile yollarını ayırdı.

Spor Yayın: 20 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 20.05.2024 23:21:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Retay Üzümlüspor teknik direktörü Emre Demirölmez görev süresinin dolması nedeniyle takımı ile yollarını ayırdı.

Demirölmez, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, 1 Kasım 2023 tarihinde başladığı Retay Üzümlüspor Futbol Takımı teknik sorumluluğu görevinin Fuzul Ömeranlıspor ile oynanan play out müsabakası ile son bulduğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“Gönül isterdi ki iyi bitirelim, takımımızı hak ettiğimiz yere çıkaralım.

 Haklı, haksız bir çok mazeret beyan etmektense futbolun doğal ortamında galibiyetin de mağlubiyetin de olduğunu kabul etmek daha etik olacaktır düşüncesindeyim.

“BU BAŞARI, SİZİN ESERİNİZ”

Süreç içerisinde destek olan yönetimimize, her maç gücünü hissettiğimiz taraftarlarımıza ve belediye başkanımız Sayın Adil Bayındır’a teşekkür ediyorum.

En büyük parantezi ise yürekli oyuncu grubuma açmak istiyorum. Bu başarı sizin eseriniz, seviliyorsunuz, yolunuz açık olsun. Saygılar...”

ALKIŞLAR RETAY ÜZÜMLÜSPOR’A

Öte yandan, Konya Süper Amatör Küme’de sezon içerisinde Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) çıkma mücadelesi veren ve play out müsabakası oynamaya hak kazanan Üzümlüspor’un güçlü rakibine yenilmesine rağmen bu sezon  beklentilerin de üzerinde gösterdiği üstün performans amatör camiada takdir topladı.

Bir önceki dönemde yükseldikleri Süper Amatör Küme’de mücadele etme hakkını kazandıkları tarihlerde “çıktıkları gibi düşerler” denilen Üzümlüspor, elde ettiği başarılı sonuçlarla tüm otoriteleri yanılttı ve tüm dikkatleri üzerinde toplayan bir ekip haline geldi.

Bağlı olduğu Beyşehir ilçesini başarıyla temsil eden ve ortaya koyduğu maçlarda elde ettiği başarılı sonuçlarla takdir toplayan yeşil-beyazlılar sezon içerisinde 26 maç sonunda sadece 4 yenilgi alırken, 52 puan toplama başarısını gösterdi.

Attıkları 55 golle ligin en çok fileleri havalandıran ikinci takımı da olan Üzümlüspor, ligi 3’üncü sırada bitirmeyi başardı.

Büyük bölümü Konyalı futbolculardan oluşan ve genç bir kadroyla ligde mücadele veren yeşil-beyazlılar, katılma hakkını elde ettiği play off grubunda da BAL şansını rakibine kaptırdı ancak baraj maçı oynamaya hak kazandı.

Baraj maçında BAL’da kalma mücadelesi veren Fuzul Ömeranlıspor’la karşılaşan yeşil-beyazlılar güçlü rakibine boyun eğerek bölgesel amatör ligi hedefini bir başka sezona bıraktı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.