Üzümlüspor BAL'a koşuyor

Beyşehir’in Konya Amatör Küme Süper Grup Play-Off grubunda mücadele eden tek temsilcisi olan Retay Üzümlüspor, BAL (bölgesel amatör ligi) yolunda önemli bir engeli daha aştı.

Spor Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 10:53:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir’in Konya Amatör Küme Süper Grup Play-Off grubunda mücadele eden tek temsilcisi olan Retay Üzümlüspor, BAL (bölgesel amatör ligi) yolunda önemli bir engeli daha aştı.

Play off grubunun Konya Selçuklu Belediyesi sentetik sahasında oynanan 3.müsabakasında Meram Kara Kartallar ile karşı karşıya gelen yeşil beyazlılar güçlü rakibini 2-0 mağlup ederek yoluna devam etti.

İlk yarıda 5.dakikada kazanılan penaltı atışını iyi değerlendiren Üzümlüspor, Kazım Filiz’in attığı  golle 1-0 öne geçti. İlk devre bu sonuçla kapandı.

İkinci yarıda da rakibine karşı daha üstün bir oyun sergileyen Üzümlüspor’un ikinci golü uzatma bölümlerinde  geldi. Ali Şanverdi’nin kazandırdığı golle karşılaşma Üzümlüspor’un 2-0 lehine sonuçlandı.

Yeşil-beyazlılar 90 dakikanın bitiş düdüğünün çalmasının ardından galibiyet sevincini tribünleri dolduran taraftarlarıyla paylaştı.

PUAN CETVELİNDE 2’İNCİ SIRADA

Retay Üzümlüspor, play off grubunda elde ettiği 3 puanla puanını 7’ye yükseltti ve 9 puanlı lider Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor’un gerisinde ikinci sıraya yerleşti.

Grupta üç maç oynayan yeşil beyazlıların 2 galibiyeti 1 de beraberliği bulunuyor. Play off grubunda Üzümlüspor iki müsabaka daha oynayacak. Bu iki karşılaşmayı kazanıp grubu birinci sırada tamamlarsa BAL’a yükselecek. İkinci sırada bitirirse BAL liginden Süper Gruba düşmeye aday bir başka Konya temsilcisi ile müsabaka yapacak, kazanan takım yeni sezonda BAL’da oynama hakkını kazanacak.

Öte yandan, Play off grubunda oynanan diğer müsabakalarda ise şu sonuçlar alındı:

Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor 3-Kulu Belediyespor 2, Ereğli Bereket Tarımspor 4-AK-SET Kadınhanı Belediyespor 1.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.