Üzümlü'de TOKİ kura heyecanı

TOKİ Başkanlığı tarafından Beyşehir’e bağlı Üzümlü mahallesinde inşa edilen 96 konut için hak sahibi belirleme kurası çekildi.

Beyşehir Yayın: 29 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.12.2023 23:14:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

TOKİ Başkanlığı tarafından Beyşehir’e bağlı Üzümlü mahallesinde inşa edilen 96 konut için hak sahibi belirleme kurası çekildi.

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından uygun fiyata vatandaşları ev sahibi yapmaya yönelik çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda Beyşehir’in av tüfeği üretim merkezlerinden Üzümlü mahallesinde yapılan 96 konutun hak sahibi tespit etme kura çekimi bugün gerçekleştirildi.

TOKİ Başkanlığı tarafından noter tarafından yapılan kura çekilişinde, 2+1 daire tipinde 64, 3+1 konut tipinde ise 32 daire için hak sahibi isimler belirlendi.

Kura çekilişi, TOKİ Başkanlığı tarafından da canlı olarak yayınlandı.

İşte, belirlenen hak sahipleri ve daireleri:

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.