Uygur Kardeşler, Beyşehir'i çok sevdi

Merhum usta oyuncu Nejat Uygur’un oğulları Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler, bir kez daha Beyşehirlilerle buluştu.

Kültür Yayın: 24 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.11.2023 21:08:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
Merhum usta oyuncu Nejat Uygur’un oğulları Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler, bir kez daha Beyşehirlilerle buluştu.
 
Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezinde sahne alan Süt Kardeşler oyunu Beyşehirliler'i kahkaha tufanına boğdu.
 
Gerçekleştirilen tiyatro oyununa Beyşehir bölgesinden çok sayıda izleyen katıldı.
 
Beyşehir’de tiyatro üstatlarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, “Bizim zamanımızda Merhum usta oyuncu Nejat Uygur vardı. Şimdi de sıra oğulları Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşlerde, onlara baktığımda babalarının ustalığını görüyorum. Şehrimizde bu tür etkinliklerle farkındalık yaratıyorlar, emeklerinden dolayı kendilerine ve ekibine teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
 
Oyuncular Süheyl Uygur ve Behzat Uygur da, Beyşehir’de yakın zamanda ilk defa “Hey gidi günler” oyununu oynayıp  müthiş bir enerji aldıklarını belirterek,  "Şimdi de Süt Kardeşler oyunu ile tekrar Beyşehir’deyiz ve Beyşehir’i çok sevdik.
 
Özellikle bizlerin gelmesinde büyük rol oynayan Başkanımız Adil Bayındır’a ve tüm belediye yetkililerine teşekkür ediyorum. İnşallah farklı oyunlarda yine görüşeceğiz.” diye konuştu.
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.