Tokarev Beyşehir Belediyespor’un uzatmalarda yüzü güldü

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta lig maratonu devam ediyor.

Spor Yayın: 14 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 14.01.2024 17:24:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta lig maratonu devam ediyor.

B Grubu’nda 11’inci haftaya dahil toplam 3 karşılaşma oynandı, ligin son sıradaki takımı Akören Belediyespor ise fikstür gereği haftayı maç yapmadan geçirdi.

B Grubu’nda mücadele eden Beyşehir ilçesinin temsilcileri Tokarev Beyşehir Belediyespor ile Huğluspor arasında oynanan  ve Beyşehir derbisi olarak nitelendirilen karşılaşmada evsahibi ekip Belediyespor uzatmalarda gelen golle müsabakadan galip ayrıldı.

75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda oynanan karşılaşmada Huğluspor’u ağırlayan mavi-beyazlılar, rakibini 1-0 mağlup ederek play off iddiasını sürdürdü.

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada Beyşehir Belediyespor, 90+2’de Serkan Kaya’nın attığı golle sevindi, üç puanın sahibi oldu.

Öte yandan, Beyşehir’in aynı grupta yer alan ve play off mücadelesi veren bir başka temsilcisi olan Retay Üzümlüspor da deplasmanda karşılaştığı grup lideri Ereğli Bereket Tarımspor’la 0-0 berabere kaldı.

Yeşil beyazlılar, 90 dakikalık mücadelede gol sesi çıkmayan dış sahada oynanan müsabakadan rakibinden 1 puan koparmayı başardı.

Grupta oynanan bir diğer karşılaşmada ise Kulu Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği rakibi Sarayönüspor’u 4-1’lik skorla mağlup etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.