Tarhana var,girilemez!

Beyşehir ilçesinde yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte kış sofralarının vazgeçilmezi olan “tarhana” yapım telaşı başladı.

Beyşehir Yayın: 27 Temmuz 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.07.2024 14:35:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Beyşehir ilçesinde yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte kış sofralarının vazgeçilmezi olan “tarhana” yapım telaşı başladı.

Ancak, yapımın ardından tarhanaların güneşte kurutulmak üzere mahallelerde cadde ve sokaklar üzerinde yol kenarlarına gelişigüzel olarak serilmesi  vatandaşların ve sürücülerin tepkisine neden oldu.

Birçok kişi yol üzerine serilen tarhanalar nedeniyle araçlarıyla geçiş yapamadıklarını savunup polis ve zabıta ekiplerine ihbarda bulundu.

Artan şikayetler üzerine harekete geçen ekipler verilen adreslere giderek yol kenarlarına serilen tarhanaları kaldırttı.

Ekipler, ulaşımın kapanmasına yol açtığı için yol kenarlarına tarhana serilemeyeceği uyarısında bulunurken, aksi davrananlara cezai işlem uygulanacağı hatırlatması yaptı.

Polis ekipleri de devriye gezdiği güzergahlarda ailelere tarhanaları yoldan kaldırması için uyarı anonsları yapmaya başladı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.