“Sırtımızdan teri eksik etmeden,durmaksızın çalışacağız”

AK Parti Hüyük İlçe Başkanlığı görevinden bir süre önce istifa eden eğitimci Muammer Karaaslan, AK Parti Hüyük Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatta bulundu.

Hüyük Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 21:59:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Hüyük İlçe Başkanlığı görevinden bir süre önce istifa eden eğitimci Muammer Karaaslan, AK Parti Hüyük Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatta bulundu.

Başvuruların son gününde müracaatını yaptıktan sonra açıklamalarda bulunan Karaaslan, “Bu yolda, kalbimizden inancı, yüreğimizden cesareti, bileğimizden gücü, sırtımızdan teri eksik etmeden durmaksızın çalışağız”dedi.

Karaaslan, “Bismillah her hayrın başıdır. O halde Bismillah” diyerek başladığı açıklamasında, neden aday adaylığı müracaatı yaptığına ilişkin ayrıntılara da yer vererek hemşehrilerine şu cümlelerle seslendi:

“Sokak sokak gezdiğimiz, gönül gönüle hizmet verdiğimiz, 20 yıllık eğitimciliğimiz ile 3,5 yıllık ilçe başkanlığımızla ve kıymetli halkımızdan aldığımız güçle “Önce Hüyük, öncü Hüyük”  için destekleriniz ve teveccühlerinizle AK Parti Hüyük Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğumu duyurmak istiyorum.

Doğduğum,büyüdüğüm,yaşamaktan onur duyduğum ilçemde kıymetli halkımızın sıcaklığını,samimiyetini her daim gönlümde hissetmişimdir .

Eğitimci olarak ilçemde doktor, öğretmen, savcı,memur…vb daha ötesi insan yetiştirmek için var gücümle uğraş verdim vermekteyim.

İş hayatımda Hüyük’te istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaktayım.

Bütün bunlarda ilçe halkımızın hizmetkarı olmaktan da gurur duymaktayım.

2005 senesinden bu yana siyasi hayatımda tüm görevleri şeffafça yürütmek için var gücümle uğraştım .

Şimdi ise yeni bir göreve talip oldum.

Bu yolda “Kalbimizden inancı ,yüreğimizden cesareti,bileğimizden gücü ,sırtımızdan teri eksik etmeden durmaksızın çalışacağız. Hayır dualarınızı bekliyor, her birinizi saygılarımla Allah’a emanet ediyorum. Samimiyetle, tevazu ile gönülden Hüyük.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.